当前位置: 首页 > 资讯中心 > 外语类 > 职称英语 > 试题中心 > 2016年职称英语备考-2015年职称英语理工B真题及答案

2016年职称英语备考-2015年职称英语理工B真题及答案

2015-11-1817:51:48 来源:学派网 点击:

2016年职称英语备考-2015年职称英语理工B真题及答案


第1部分:词汇选项(第1~15题,每题1分,共15分)
下面每个句子中均有1个词或者短语划有底横线,请为每处划线部分确定1个意义最为接近的选项。

1.I will not tolerate that sort of behavior in my class.
A.control B.accept C.observe D.regulate
2.The law carries a penalty of up to three years in prison.
A.message B.punishment C.guilty D.obligation
3.These products are inferior to those we bought last year.
A.poorer than B.narrower than C.larger than D.richer than
4.The organization was bold enough to face the press.
A.pleased B.brave C.powerful D.sensible
5.The political situation in the region has deteriorated rapidly.
A.improved B.changed C.worsened D.developed
6.Most people find rejection hard to accept.
A.refusal B.excuse C.client D.destiny
7.They’re petitioning for better facilities for the disabled on public transport.
A.planning B.preparing C.looking D.requesting
8.He said some harsh words about his brother.
A.proper B.normal C.unkind D.unclear
9.I realized to my horror that I had forgotten the present.
A.fear B.limit C.power D.fool
10.There was a simultaneous trial taking place in the next building.
A.fair B.full C.public D.coexisting
11.He tried to assemble his thoughts.
A.gather B.clear C.share D.spare
12.The doctors did not reveal the truth to him.
A.hide B.handle C.establish D.disclose
13.Prisoners were kept in the most appalling conditions.
A.flexible B.reasonable C.terrible D.serious
14.We were attracted by the lure of quick money.
A.amount B.tempt C.supply D.sum
15.She’s extremely competent and industrious.
A.hardworking B.honest C.objective D.independent

参考答案:
1 B 2 B 3 A 4 B 5 C
6 A 7 D 8 C 9 A 10 D
11 A 12 D 13 C 14 B 15 A